Tiramisu van verse kaas

17 Feb

10972_10200691727794641_1795734871_n
Als we vroeger ergens een succesrecept ontdekten, maakten we het de volgende maanden voor iedereen die kwam eten tot het weer eens tijd werd om iets nieuws te ontdekken. Zo ging het ook met deze frisse en zachte tiramisu van tante Inge en nonkel Guy die op 5 minuten klaar is. Hoog tijd om weer eens vanonder het stof te halen.

tiramisu van verse kaas

Ingrediënten: (voor 8 desserts)

  • 6 petit-suissekaasjes 
  • 150 g mascarpone
  • 1 groot blik perziken (850 g)
  • 50 g speculaas
  • 100 g suiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 2 eiwitten

Bereiding:

  • Laat de perziken uitlekken en snij ze in kleine stukjes. 
  • Klop de suiker, vanillesuiker, mascarpone en kaasjes tot een gladde massa.
  • Meng er de perzikblokjes onder.
  • Klop het eiwit stijf en meng voorzichtig onder het perzikmengsel.
  • Verdeel over mooie glazen en zet koel weg.
  • Verkruimel de speculaas en strooi over de glazen net voor het opdienen.

Bron: tante Inge en nonkel Guy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

The Candid Appetite

Where Cooking Meets Photography

Jules' vriendjes

De kindjes van de Julesklas in SBS Hofstade

Baked Louie's

If only men were as satisfying as chocolate

Pastry Affair

If only men were as satisfying as chocolate

Romeo&Julienne

If only men were as satisfying as chocolate

Annie's Eats

If only men were as satisfying as chocolate

Louie's Sweet Kitchen

If only men were as satisfying as chocolate

%d bloggers op de volgende wijze: