Perziklimonade

6 Sep


In Amerika maakt iedereen al jaren zelf limonade: gezonder dan de supermarktvariant en lekker vers. Heerlijk verfrissend en ideaal bij warme temperaturen zoals dit weekend; aarzel dus niet en probeer het zelf eens thuis. Zet de suikerpot op tafel, zo kunnen de zoetebekken hun limonade naar eigen smaak zoeter maken.

Ingrediënten:

  • 3 rijpe perzikken of nectarines
  • 5 citroenen
  • 5-6 el suiker
  • water
  • crushed ijs

Bereiding:

  • Halveer de perzikken. Verwijder de pit en de schil. Snij in blokjes en doe in de blender. Mix fijn met de suiker.
  • Pers de citroenen.
  • Doe het citroensap bij de perzikken en meng alles goed. Giet er water bij tot de gewenste smaak. Voeg wat ijs toe. Serveer koel.

Bron: Mirch Masala

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

The Candid Appetite

Where Cooking Meets Photography

Jules' vriendjes

De kindjes van de Julesklas in SBS Hofstade

Baked Louie's

If only men were as satisfying as chocolate

Pastry Affair

If only men were as satisfying as chocolate

Romeo&Julienne

If only men were as satisfying as chocolate

Annie's Eats

If only men were as satisfying as chocolate

Louie's Sweet Kitchen

If only men were as satisfying as chocolate

%d bloggers op de volgende wijze: