Bruschetta

18 Aug


Less is more, ook in de keuken. Italianen weten dat als geen ander en met deze overheerlijke bruschetta waan je je meteen in het zonnige zuiden. Ze zijn verfrissend lekker op dagen als deze waar het kwik razendsnel stijgt.


Ingrediënten:

  • stokbrood/focaccia/turks brood
  • kerstomaatjes (mix zorgt voor mooie kleuren)
  • verse basilicum
  • olijfolie
  • zout

Bereiding:

  • Snij het brood in duimbrede plakken. Doe boter of olijfolie in een pan op een middelhoog vuur en rooster er het brood in langs beide kanten.
  • Snij de tomaatjes in kleine stukjes. Meng onder elkaar met een goeie scheut olijfolie. Snij de basilicum in fijne reepjes en meng onder de tomaatjes.
  • Schep ze op de broodjes en bestrooi met zout.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

The Candid Appetite

Where Cooking Meets Photography

Jules' vriendjes

De kindjes van de Julesklas in SBS Hofstade

Baked Louie's

If only men were as satisfying as chocolate

Pastry Affair

If only men were as satisfying as chocolate

Romeo&Julienne

If only men were as satisfying as chocolate

Annie's Eats

If only men were as satisfying as chocolate

Louie's Sweet Kitchen

If only men were as satisfying as chocolate

%d bloggers op de volgende wijze: